Mini Påse NattRo

79,00 kr
Inkl. moms

MiniPåse NattRo med rå Månsten, Citrin, Rosenkvarts, Bergkristall och Howlit!

Kvantitet

Minipåsen NattRo trivs väldigt bra under huvudkudden när du ska Sova och är även vid Förlossningar och värkarbete!


Vid sömn:

Påsens råa Månsten ger dig lugn och harmoni men även stärker din intuition för att vägleda dig i dina drömmar. Bergkristallen renar, stärker och alstrar god energi. Citrinen är en positiv sten som rensar bort det negativa i ens tankar och drömmar. Rosenkvarts är kärleken till dig själv och andra; den ökar drömmarnas kärleksfulla vibrationer och Howlit minskar spänningar och stress med sin lugnande energi och som Månstenen vägleder den dig i dina drömmar!

Lägg den så nära din kudde som möjligt, gärna under om det går. Låt stenarna utstråla sina egenskaper till dig när du sover. Natti natt!


Vid Förlossning:

Denna påse är också väldigt bra att ha med sig vid värkarbete under en förlossning då samtliga av dessa kristaller underlättar förlossningen med sina fokuserande, lugnande och energigivande egenskaper; vilket verkligen behövs vid barnafödande!

Ha den nära och koncentrera dig på den och de stenar som ligger i påsen. Gå igenom en efter en och fokusera på hur den ser ut och kom ihåg att snart har du din skatt i din famn!

Du kanske också gillar